След посещението на Бойко в Перник: Тези, които първи напуснаха ГЕРБ се молят да се върнат обратно

Новината на деня в Перник днес е посещението на лидера на партия ГЕРБ Бойко Борисов. Театралната зала на Двореца на културата в Перник буквално бе препълнена от стотици перничани, които искат да покажат подкрепата си към лидера на ГЕРБ. 

Преди това Бойко Борисов се срещна и с кмета на Перник Станислав Владимиров. Двамата показаха приятелски отношения.  Бойко Борисов похвали няколко пъти от сцената пернишкия кмет, на което залата избухваше в аплодисменти.

Това беше видяно от всички. Какво обаче се случи зад кулисите?

Част от хората, които напуснаха партия ГЕРБ и прекратиха членството си в нея са се молили да бъдат приети отново. Такъв пример е бившия депутат Александър Александров – известен сред перничани като „Доктор Ушко“. Когато се появи „Продължаваме промяната“, той ПЪРВИ напусна партия ГЕРБ и дори поиска удостоверение от нея, че не й е вече член. Опита се да стане директор на пернишката болница покрай новите управници от Промяната, но не успя.

Днес, при посещението на Бойко Борисов в Перник, доктор Ушко го е добарал и му е обяснил как много иска да бъде ГЕРБ-ер, но от местната структура не го искали. Казал дори, че имал няколко хиляди гласа, които ще гласуват за ГЕРБ само заради него.

А истината е, че същия САМ напусна партия ГЕРБ по собствено желание, за което има документи, а не е бил изхвърлян от ГЕРБ.

Членове на пернишката структура са потресени. Казват, че такива като Доктор Ушко се връщат в партията, защото виждат, че ГЕРБ отново идва на власт.

Черешката на тортата

След събитието на партия ГЕРБ в Двореца на културата, елита на партията отиде на партиен обяд в ресторант Казабланка. Доктор Ушко е забелязан да седи в съседното заведение Маракеш и да дебне кой влиза и излиза.

По вътрешна информация на zaPernik.com Бойко Борисов и пернишкия ГЕРБ обаче нямат намерение да приемат отново напусналия си депутат.

Коментари

коментара