Горещо разкритие: Стана ясно ще има ли среща на върха между Бойко Борисов и кмета Станката в Перник

Лидерът на партия ГЕРБ Бойко Борисов ще бъде на посещение в град Перник на 23 юли 2022 година. Той ще се срещне със свои фенове и симпатизанти на партията в театралнат зала на Двореца на културата. Желаещите да се участват в срещата надхвърлят капацитета на залата. След края на мероприятието е организиран огромен партиен обяд в ресторант „Казабланка“. Това са фактите, които изложихме в наши статии до този момент. Голямата загатка остана – ще има ли среща между най-рейтинговите политици в Перник – бившия премиер и сегашния кмет Станислав Владимиров.

Както всички знаят двамата политици са приятели.

Те станаха по-близки във водната криза, когато пернишкия кмет Станислав Владимиров наследи водната криза в началото на мандата си като градоуправник, а премиера Бойко Борисов в координация с него, успяха да я решат. След водната криза, още едно наводнение в Перник събра двамата политици и те станаха нещо като приятели, нищо, че са от различни партии.

Ще има ли среща на върха в Перник?

ZaPernik.com научи, че все пак Бойко Борисов и Станислав ВладимировСтанката ще се срещнат. Това ще се случи минути преди началото на срещата на Борисов с партийния актив. Срещата им ще бъде в Община Перник, в кабинета на кмета. Бойко Борисов ще отиде на крака, като ще бъде посрещнат на входа на сградата. Това се налага, тъй като Борисов знае, че в страната може да е с висок рейтинг, но в Перник Станката е с още по-голям рейтинг. Затова госта ще отиде на крака при домакиня. Едно време Станката ходеше при него, сега той ходи при Станката. Какво нещо е политическото колело.

Уточняваме, че спазването на политическия ранг е много високо, за да не се получава грешката с Румен Радев в Перник.  Припомняме, че в друго посещение между кмета Станислав Владимиров-Станката и президента Румен Радев, двамата се разходиха по улица Търговска, но всички перничани поздравяваха Станката, а почти никой президента, който бе засенчен.

Срещата е планувана около 20 минути.

Срещата между кмета и Борисов е планувана за около 20 минути. След това Борисов ще отиде в Двореца на културата, отремонтиран по време на неговото управление, след огромен пожар. Когато събитието свърши, Борисов или ще си замине, или ще обядва в ресторант „Казабланка“, заедно с тези ГЕРБ-ери, които са се уредили с места в заведението. Това все още не е ясно, зависи колко гладен ще бъде Борисов. /ZaPernik.com.

Коментари

коментара