Тигрите на Перник ВТОРИ на Държавния шампионат по таекуон-до, прибраха се с 16 медала

Възпитаниците на пернишкият Таекуон-до клуб станаха втори в отборното класиране на Държавния шампионат по Таекуон-до в дисциплините форма и самозащита.

“Общо 16 медала завоюваха нашите тигърчета. 4 златни, 4 сребърни и 6 бронзови медала. Имаше много дебютанти от клубът ни и се гордеем с тяхното представяне. Пред нас остана единствено отбора на Тервел Севлиево, но те са известни с високото ниво , което имат в дисциплината тул. Щастливи сме , че сме повишили нивото си в тези дисциплини с работата, която свършихме. За поредна година завоювахме и титлата в дисциплината самозащита юноши в състав Иван Кирилов, Мартин Велков, Кристиян Петров и Калоян Лечев. Честно казано хареса ми отдадеността на децата и духа , който показаха.

Ние знаем, че един медал не значи всичко в спорта , и че ни чака още още много работа особено при най-малките, които тепърва навлизат в света на спорта. Като стана въпрос за най-малките , в отборно форма деца нашите машинки буквално накараха цялата зала да ги гледа и да им ръкопляска, защото бяха брилянтни в изпълнението си и дори някой от по-големите състезателни отбори би могъл да завиди на това , което направиха.лично мен ме накараха да настръхна, защото знам колко трудно е това за едно дете и колко ценно е за нас треньорите да видим плода на труда.

Благодаря на спортистите си и техните семейства. Без вас нямаше да сме това, което сме. Поздрави за всички останали отбори и техните състезатели. Заедно можем повече! Таекуон!”  – каза Кристиян Игнатов -треньор на Тайгър Тийм Перник.

Коментари

коментара