Перничанка поиска главата на премиера Кирил Петков

Боряна Методиева

Адвокатката от Перник Боряна Методиева, която бе дългогодишен лидер на ДПС в града, след което се оттегли от партията, поиска оставката на българския премиер Кирил Петков, видя ZaPernik.com.

Повод за това са последните вонни събития, от които се тресе цяла Европа.  Чашата преля, след като броени часове преди Националния празник на България 3-ти март, българският премиер сложи на профила си във фейсбук украинското знаме в знак на съпричастност към украинците във войната им с Русия.

Очевидната позиция на премиера издразни маса народ, сред които и Боряна Методиева, която като кантрапункт постави на профила си българския трикольор. Методиева нарече премиера „страхливец“, тъй като си е заключил профила.

„Този премиер на коя държава е!
ОСТАВКА!!!! Страхливецът си е заключил профила. Страх го е от народната любов!„, пише Боряна.

В свои постове по темата адвокатката от Перник коментира, че не защитава страна в конфликта, но не е съгласна наши граждани да стават пушечно месо.

„След изцепката на just Kiro за бензиностанцията с ракети, слушах министърът със звучното българско име Лорер. Та, това което разбрах е, че в името на пари /Европа щяла да даде пари на тези, които ще участват в конфликта/ е готов да превърне български граждани в пушечно месо!
Тези хора все по-упорито се стремят да докарат конфликта на наша територия, но те ще се върнат обратно там, откъдето са изпълзели, а животът на нашите деца, мъже, братя и бащи ще бъдат подложен на изпитание!“, пише още Боряна Методиева.

Коментари

коментара