Ясен Кацаров, Топлофикация Перник: Аварийните екипи работят денонощно, за да осигурим комфорт и спокойствие на клиентите

Аварийните екипи работят почти денонощно, за да осигурим комфорт и спокойствие на клиентите, каза директорът на Топлофикация Перник Ясен Кацаров.

В България топлофикациите са едни от най-често споменаваните с негативни думи дружества. Все някой се оплаква, че му е спряна топлата вода през лятото, или пък парното през зимата и не се осигурява необходимата топлина. Още по-лошо е, когато посред зима старите тръбопроводи се спукат и се стигне до авария, чието отстраняване отнема няколко дни, в които зъзнем от студ. Но истината е, че никой не обръща внимание на ремонтните екипи, които отстраняват всяка авария.

Няколко читатели ни сигнализираха, че в нощта срещу 9 декември в Перник е имало аварии по топлопреносната мрежа и ремонтните екипи са работили извънредно до късно, но са напуснали работните си места едва след като са отстранили всички пробиви по топлопреносната мрежа. Въпреки минусовите температури и силния снеговалеж всички членове на екипа са останали на работа, докато не са я отстранили.

„За съжаление аварии се случват и в най-модерните европейски ТЕЦ-ове. От пробиви никой не е застрахован и отстраняването им е наше задължение. Мога да Ви разкажа и аз един пресен случай. В нощта срещу 12 декември един от ремонтните екипи на Топлофикация Перник успя да се справи с авария чак в полунощ. Въпреки ниските температури колегите съвестно са изпълнили ангажимента си и чак тогава са се прибрали у дома. На следващия ден всички дойдоха на време на работа! Нито един не закъсня! Единственото, което мога да кажа е, че благодаря на чудесния екип на Топлофикация Перник за усилията, които ежедневно полагат, за да гарантират възможно качеството на услугите!“ каза изпълнителният директор на Топлофикация Перник Ясен Кацаров.

Ясен Кацаров сподели, че и преди да стане директор на Топлофикация Перник, е усещал задружие и положителна атмосфера в колектива.

„Перник може да спи в студената нощ, но аварийните екипи работят денонощно, за да осигурим комфорт и спокойствие на клиентите! За служителите в ремонтните екипи работният ден рядко е 8 часа. Понякога е и 18 часа“ каза Ясен Кацаров.

Коментари

коментара