Писателката на Перник Здравка Евтимова на път да стане Любимец на България

Утре е последният ден, в който можем да подкрепим писателката от Перник Здравка Евтимова за Любимец на България. На 16-ти декември от 21:00ч. е големият финал, в който ще бъдат обявени крайните победители. 

Здравка Евтимова получи голяма подкрепа за любимец на Бъгария в категория Литература. Всеки може да гласува днес и утре – сряда до полунощ на адрес: https://bnt.bg/lubimcite

За първото място в „Любимците на България“ се борят победителите от 12-те категории – спорт, музика, кино и театър, литература, медицина, наука, образование, мода, личности за пример, инфлуенсъри, популярни двойки и още любимци. Златният медал в категория Спорт, зрителите връчиха на Ансамбъла по художествена гимнастика. Журналистът Георги Любенов спечели зрителския вот в последната категория Още любимци.

Най-много гласове в категория Кино и театър получи Мариус Куркински, в категория Популярни двойки – Дует Ритон, в категория Литература – Здравка Евтимова, в категория Медицина – д-р Георги Стаменов, в категория Мода – София Борисова, в категория Инфлуенсъри – Изабел Овчарова, в катеория Наука – проф. Николай Витанов, в категория Образование – Димитър Гилев, в категория Музика – Лили Иванова, а в категория Личности за пример – Енчо Керязов, а в категория Още любимци – журналистът Георги Любенов.

Гласуването за тях продължава до сряда, 15 декември на https://bnt.bg/lubimcite, а големият финал гледайте на 16 декември, четвъртък от 21:00 ч. по БНТ 1 с водещ Миро.

Коментари

коментара