Изгониха от Гласът на България нежният глас на Перник – Сандра

Срамежливата Сандра от Перник, която изуми всички с нежния си глас в „Гласът на България“, отпадна от следващия етап на предаването. При силна конкуренция журито реши, че нашето момиче няма да продължи напред, а това определено разочарова много голяма част от зрителите на предаването, видя ZaPernik.com. 

За съжаление, очевидно журито на музикалния формат толерира повече груби, ръмжащи и крещящи гласове и не оцени по достойнство нежният и чист глас на перничанката.

По повод напускането си Сандра направи свое видео обръщение, в което благодари за шанса и казва, че това не е краят, а само началото за нея.

Момичето, която от дете не е спирала да пее, възпитаничка на музикалното училище и сега студентка, ще продължи да се занимава с музика и да гради кариера, а „Гласът на България“ възприема като още един трамплин по пътя към успеха.

Сандра Цветанова направи свой канал, в който написа:

Здравейте ,приятели това ,че ме елиминираха от Гласът на България не е краят на моята предстояща кариера. Всичко те първа започва ,а това беше само начален тласък на моят живот. Благодаря на всички за подкрепата , малко ми е тъжно ,че ви разочароваха така, но аз ще ви зарадвам с много нови неща. Абонирайте се и стойте в готовност. Защото както казва моят монтажист : “ ЩЕ ГИ УБИЕМ „

„Вярвам, че Бог е приготвил за мен най-доброто“, каза наскоро в тв предаване красивата Сандра.

Въпреки топлите и позитивни думи на Сандра, много от зрителите, които искаха да я слушат още, са крайно разочаровани от напускането й от формата.