Истински фурор! Перничанка завъртя и четирите стола на журито в „Гласът на България“, баба й се хвана за главата

Перничанка направи истински фурор в шоуто „Гласът на България“, видя ZaPernik.com.

Сандра Цветанова завъртя и четирите стола на журито с невероятното си изпълнение на песента „You Are the Reason“ и си завоюва място в Отбора на Галена.

Гласът на нашето момиче пронизваше с всеки тон жури и публика, а емоцията ескалира, когато я накараха да изпее народна песен. Сандра, която е възпитаничка на музикалното училище „Любомир Пипков“ с народно пеене изпя „Притури се планината“.

А след изпълнението, феновете на предаването не спират да го търсят в социалната мрежа, за да го чуят отново.

„Това е ! Това е гласът който всички търсим ! Много се надявам да качите часта ѝ с народното пеене, защото беше повече от уникално“,

коментират под видеото на Сандра.

Изненадата за бабата на Сандра обаче беше най-голяма и тя буквално се хвана за главата. Защото жената дори и не подозирала, че внучка й ще се яви на кастинга.

Когато времето да излезе на сцената дойде, Сандра стана от мястото си от публиката и след визитката си се качи на сцената.

Талантливата перничанка е едва на 19 години, но с тъжна съдба.

Израснала без майка, баща й също я напуска, а девойката е отгледана от баба си. Именно тази важна за нея жена я придружаваше сред публиката в момента на кастингите на тъмно.

„Майка ми не я познавам, сега и без баща останах. Това винаги ме е тормозело. Баба винаги е успявала да запълни тази празнина в сърцето ми. Много я обичам“,

сподели през сълзи Сандра.

Именно баба й накарала талантливата си внучка да запише музикалното училище в София и със своята пенсия е успяла да я издържа докато Сандра пътува и учи в столицата.

„Тя се лишаваше много, никога няма да забравя какво е направила за мен. Баба е най-големия ми мотиватор, който безрезервно вярва в мен. Тук съм, за да се развивам и да направя моята баба най-гордата баба на света“,

сподели още Сандра преди да се качи на сцената.

„Много чисто изпълнение, нейният глас изпълни залата. Беше през цялото време много усмихната. Заслужава да успява на сцената, заслужава да успява в живота. Защото такива хора като нея трябва да успяват“,

коментира Галена, след като Сандра избра именно нея за ментор в предаването.

ЦЯЛОТО ПРЕДСТАВЯНЕ НА САНДРА ОТ ПЕРНИК МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

Коментари

коментара