Бойко Борисов стана перничанин

Лидерът на партия ГЕРБ Бойко Борисов показа кои ще бъдат неговите нови хора в Перник оттук нататък, научи екслузивно ZaPernik.com. Както сайта ни от месеци пише, в партията на премиера Борисов тече обновяване.  Борисов е искал да сложи точка на женското царство, което Цветан Цветанов бе посял в Перник, чрез бившата областна управителка Ирена Соколова и кметица Вяра Церовска.

Новите хора на ГЕРБ Перник са общинския съветник Денислав Захариев – нов лидер на партията за Перник град и Емил Костадинов – областен управител на Перник и областен лидер на партия ГЕРБ.

Бойко Борисов от седмици е в личен контакт с двамата и взема Перник на „ръчно управление„. Целта е да се направи колкото се може повече за града, особено след преживяната водна криза.

Приемайте ме вече за перничанин„, каза тази сутрин пред новите лидери Борисов.

Старият проблем на пернишката структура на ГЕРБ бе, че нямаше координация с централата на партията.. Предишният екип на ГЕРБ не бе добре приет в централата. Това потвърди самия Цветан Цветанов на посещение в Перник този месец.

Новият шеф на ГЕРБ Перник Денислав Захариев каза, че ще работят тройно повече за перничани. Научил си е уроците от политиката, начертал е план ще покаже чисто нов подход към перничани.

Емил Костадинов има задачата да координира различните общини в една обща посока.

Бойко Борисов се срещна с двамата млади лидери отново тази сутрин в дома му в резиденция Бояна рано тази сутрин.

Аз ви помагам с всичко, вие помагате на хората в Перник, те ще го оценят„, заръча Борисов.

Всичко, което искам от вас е да служите на хората в Перник. Това е политиката. Давам път на младите. Дайте всичко от себе си и помагайте. Ще помагам и аз„, каза премиерът.

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply