Кирил Петков попари демократите-перничани: Бойко Рашков ще е водач на листите

Перничаните-демократи, които искаха да изчегъртат корупцията, мафията и старите комунистически ченгета може би ще имат възможността отново да гласуват и по този начин да вкарат в парламента отново Бойко Рашков, научи „За Перник“.

Днес, Кирил Петков е казал, че Бойко Рашков ще бъде отново в листите на „Продължаваме промяната- Демократична България“. Ако това е така, то перничани-демократи ще имат възможност да гласуват едновременно за:

ченге

човек, свързван с хора от подземния свят

Всъщност, ако досега се правихме, че не знаем, че всеки демократичен глас отива за наркокартели,  бивши доносници, комунистически ченгета – вече знаем. И почти никой няма съмнение в това.

Всеки един наш глас в урната е разрешение, одобрение, партниране с мутрите, които бият, тровят, дрогират и убиват в тази страна. Все едно сме подали пакетче наркотици на децата пред блока.

Това не е демокрация и това не са европейските ценности, тъй неразбираеми за масата българи! Това е олигархия, прикрита от мафия в парламента. Източно Турско-руско-сръбски картел, удушил страната ни, благодарение на комунистическите ченгета, които водят листите на прозападните формации у нас.

С коя ръка ще гласуват пернишките демократи, драги Кирил Петков в Перник?

Къде отивате и имате ли вече някакъв останал морал в реденето на листите и депутатите, които да представляват перничани в частност?

Местната структура на „Демократична България“, създадена и фунционираща основно от големи аматьори с малки възможности в политиката, ще пише ли декларация или директно ще гласува за мафията, надявайки се и тя да захлеби от нея? Ще има ли декларация, че вкарва в парламента политици, които са свързвани с подземните босове?

Досега сме се чудели на пернишките-демократи, че гласуват за ченге – човек, който разпитваше родителите им от площадите на СДС в началото на 90-те години, но смятахме, че в България просто няма уважение, дори към поколението на родителите си. Но да гласуваш срещу децата си – за хора, които явно са чадър на мутрите – на подземните терористи – вече е друго.

Спомняхме си, как преглъщахме всичко, свързано с Бойко Рашков, с надеждата, че той единствен бил способен да арестува Бойко Борисов – лидера на ГЕРБ. Така го арестува, че го изпра и върна на власт. Отново. И много по-силен. Монополист.

Защо мълчите всички?

Дано, информацията, че Бойко Рашков ще е в листите на ППДБ не се окаже истина и думите на Кирил Петков не се потвърдят. Дано не е водач в Перник. Или ако е – крайно време е да покажем, че така не може. И ППДБ и мафията, която представляват да нямат народен представител в Перник.

Мафията да научи, че така не може да ни се подиграва. Докато вие си правите сметка за бюджета до края на месеца , някои хора разхождат пачки с пудели с откраднатите пари от Вашите данъци. Със завладяните пари от наркотици, контрабанда и картел в определени бизнес браншове.

Перник има традиции

Почетен гражданин на Перник е осъден наркобандист и Общинския съвет 15 години отказва да му отнеме това отличие. „За Перник“ е писал десетки пъти през живота си затова. Наркоразпространител продължава да бъде наш почетен гражданин на Перник – арестуван с дрога и осъден. Защо не да нямаме и депутат-чадър на мафията?