Нана Гладуиш: За новия живот, липсата по България и 50-годишния юбилей

Нана Гладуиш
Нана Гладуиш

След 13 години в емблематичното предаване „Съдебен спор“, Нана Гладуиш пое по нов път, разпределяйки живота си между Маями, Марбея и София.

В ефира на „Събуди се“ тя сподели за емоциите, свързани с раздялата с България и телевизията. „Не беше лесно, но осъзнах, че е време за промяна, за да дам шанс на себе си и на нови лица в ефира“, казва Нана.

Маями я очарова със своята красота и позната атмосфера, но трагедии в семейството я връщат към България. „Щастието е невъзможно без здраве и близки хора“, споделя тя.

Въпреки липсата на приятелите си, лесния достъп до всичко и европейския манталитет, Нана цени прекарването си в Маями, но океанът и хубавото време й липсват. „Красота може да се открие навсякъде, стига да имаме очи да я видим“, категорична е тя.

50-ият й рожден ден е отпразнуван в тесен кръг, а емоциите от завръщането в „Съдебен спор“ са били неочаквано позитивни. „Приех с мир предаването на щафетата на Ромина и се радвам, че не съм изгонена“, споделя Нана.

Липсват й хората и емоциите, които са били част от 13-годишния й път в предаването. „Съдебен спор“ е място, където се срещат истински хора с истински проблеми и преживявания“, казва тя.

Нана Гладуиш е пример за силна жена, отворена към нови хоризонти, но съхраняваща ценностите и емоционалната си връзка с България.