„Единственото, върху което се е фокусирал кмета на Перник е да усвоява парите, с които го затрупва правителството на ГЕРБ“

„Единственото, върху което се е фокусирал кмета Владимиров в момента е да усвоява парите, с които го затрупва правителството на ГЕРБ. Той се намира, както имаше едно време в телевизонно шоу „Бурята Невада“, и около него хвърчат милиони лева, които вади през отвора на кабинката. И това е хубаво за Перник! През последните месеци в Перник влезнаха толкова много пари, колкото десетилетия назад не са. ГЕРБ ще продължим тази линия – да се помага на Перник“, каза пред ZaPernik.com новият общински лидер на партия ГЕРБ Перник Денислав Захариев.

„Благодарение на финансовата дисциплина и положените основи на миналия управленски период на Община Перник, сега могат да се правят видими резултати за града. Точно това бяхме приготвили за втория ни мандат, проектите са готови,но сега възможност да ги реализира има г-н Владимиров“, каза Захариев.

„Но това не означава, че кметът на Перник трябва да отменя реформите в Община Перник. Главното обещание на кмета Владимиров бе за електронна община. Нищо не е направено, освен да се сменят няколко картинки на сайта на Общинската администрация. В другите сектори – спорт, култура, инфраструктура,селата около Перник – има какво да се прави“, каза Денислав Захариев.

Мнението му за Цветан Цветанов, новата политика на ГЕРБ Перник и ангажиментите на Бойко Борисов към града ни, може да прочетете тук.

Коментари

коментара