Мъже опикават детска градина в Перник

На подобна гледка се е натъкнала перничанка в близост до спортната площадка в кв. „Проучване“. По думите й това не е единичен случай, а миналогодишна практика – при турнир на спортното игрище. 

„Културата“ на преничан не спира дотук – пейките пред площадката са обсипани с боклуци и семки, не липсват и счупени бутилки.

Ето какво пише жената във фейсбук:

„Отново ще пиша гневен пост. Отново за футболен турнир и отново в кв. Проучване! Миналата година също имаше турнир и също имаше подобна, но още по-гнусна ситуация на подобен индивид, който даже нямаше време да излезе от игрището, ако ме разбирате… Освен, че цялото игрище е обсипано в семки, има кенчета бира НАВСЯКЪДЕ, кошчетата преливат всеки ден, сме свидетели и на облекчаване на нуждите по двойки! Разбирам, че няма тоалетна наоколо, но толкова да не можете да откриете един храст, толкова да не можете да се скриете зад някой блок, че да се облекчавате в ДЕТСКАТА ГРАДИНА, не го разбирам! Отново нямам идея кой е организаторът на този турнир, едва ли е същият като миналата година, но и не ме интересува… Писна ми да гледам селяндурщината навсякъде… разбирам, че няма достатъчно кошчета за боклук, но поне като си пазарувате в торбичка в супермаркета, съберете си боклуците там и ги хвърлете. Няма да коментирам, че се паркира по тротоарите и една майка с количка не може да мине нормално, а трябва да слезе на пътя. И няма да коментирам също, че освен всичките семки по земята има и изпочупени стъклени бутилки… там където играят децата ни!
Моля ви, просто се съобразявайте малко! Едва ли ще ви бъде приятно да виждате тези гледки на площадката пред вашия блок.“

Коментари

коментара