„Помощ на две колела“ мина през Перник и Брезник

Снимка: БФМ

Днес четвъртък 07.05.2020 год. от гр. София, стартира поредната акция от инициативата на Българската Федерация по Мотоциклетизъм “Помощ на две колела”. Тази акция е за територията на гр. София, Перник и Брезник.

Мотористите посетиха два Дома за настаняване на деца в неравностойно положение в Перник и 45 адреса на нуждаещи се семейства, пострадали от последствията на въведеното извънредно положение, заради Корона вируса у нас.

На семействата и на децата от двете ЦНСТ-та които посетиха, бяха раздадени пакети включващи: олио, брашно, ориз, леща, цяло охладено пиле, 1кг кайма, фиде, пастет, зелен фасул, хляб, захар и сол. Пакетите за Перник и Брезник са били допълнени и със сироп Саностол, четки и пасти за зъби.

„Този път избрахме и купихме по различни продукти, за разнообразие на седмичната трапеза. Добавихме и сухи пасти и сладки рола за децата. Средствата за дарението бяха предоставени от сдруженията ”Симеон Радев” и ”Акация” както и персонално от нашите близки приятели които ни помагат от самото начало Ники, Мишо, Дани, Васко, Илия, Наско и Ивелин“, казват мотористите, които обикалят цяла България за да вършат добро и да носят усмивки.

В днешната работа са се включили братята – Brothers from Hell, Widows sons, Кан Аспарух 681, Членове на HOG София, Sofia Riders, Devil Riders, дамите от Lady Bikers, както и свободни мотористи с общ брой 40 човека.

Всички те са успели за по-малко от два часа да разнесат необходимите продукти за перничани.

„Ние от Българската Федерация по Мотоциклетизъм искаме да изкажем огромната си благодарност към всички братя и сестри, които взеха участие и помогнаха днешната ни мисия да има успешен край, както и на Сдруженията “Симеон Радев” и ”Акация” също така и на нашите приятели за осигурените средства . Благодарим и на “Грийн Мастърс”, на Фондация „ДБМ“ за предоставените шоколадови изделия и съпорт в нашата дейност, както и на Румяна Мирчева – Bread Kvas-Kvas www.facebook.com/kvaskvasbakery/ за предоставеният хляб. Продължаваме да помагаме!“, пишат от федерацията.

Коментари

коментара