Орхан Мурад задмина Сузанита!  Пее за джиджи-биджи с „неопетнени“ момиченца

Кралят на романтично-любовните балади във фолка Орхан Мурад се изложи на дърти години с песни с текстове, чиито послания не отиват да излизат от устата на човек с неговия досегашен, респектиращ статут и навлязъл във възрастова зрялост. 

Музикалната крайност на певеца стигна до там, че пусна ново парче, в което възпява секса с девственици и сводниците. Творението му бълва от вулгаризми, които шокираха феновете си. Пее за джиджи-биджи с „неопетнени“ момиченца.

Той и дъщеря му Сузанита са дъното, категорични са колегите им, които са убедени, че тази песен има за цел да размие скандала около последното видео на 14-годишната ученичка.

Парчето „Да бре де“ се изпълнява от Мурад и Веселите момчета. То може да се чуе и види в сайтовете за споделяне на видео като YouTube, а текстът й е изцяло циничен. Видеоклипът е цензуриран заради посланието с 16+. Триото и Орхан пеят на богата трапеза, свирят и мезят със салата към домашната ракия.

Фолк певицата Роксана споделя пред „Телеграф“, че това е дъното и е останала потресена от творението на колегата си ветеран. „Изпаднах в шок, трудно ми беше да повярвам, той задмина дъщеря си“, добавя още тя, преди което описва делото на Мурад като „гнусно“.

Всички изумени от „Да бре де“ очакват членовете на СЕМ да вземат отношение и да забранят за излъчване скандалната песен.

Коментари

коментара