Той напусна работа и днес печели по 40 000 евро на месец

33-годишният ирландец Джони Уорлд обикаля света и печели от това, по-точно от рекламите на своя блог, където публикува кои страни и места е посетил, научи сайта ни.

Джони произхожда от бедно ирландско семейство, а за да завърши университета се записал като доброволец при тестване на лекарства. Работил е като учител по английски език в Тайланд и Австралия.

  • Зарязах работата си в Сидни заради желанието да пътувам по света и да бъда блогър. Когато рекламодателите ми се обадиха след шест месеца, мислех, че моите приятели ме бъзикат, но за щастие подозренията ми не възпряха рекламодателите, така че в крайна сметка се съгласихме на сътрудничество, казва авантюристът.

Така започнало всичко. Повечето туристически фирми искали да рекламират в блога му и затова докарал големи печалби. Но всичко си има отрицателни аспекти.

Най-страшния момент в живота ми, бе когато застреляха мъж пред мен, 20 минути след кацането ми в Ангола, спомня си пътешественикът.

Освен блога за пътешествия, той казва, че е стартирал още няколко други блога, наемал повече хора, които работят за него и днес печели повече от 40 000 евро на месец.

Освен него, той казва, че е стартирал още няколко други блога, наемал повече хора и скоро започнал да печели повече от 40 милиарда евро месечно.

Коментари

коментара