Орхан Мурад брани дъщеря си Сузанита, нападната от морална България! Мария се надупи в хотела на Мая Илиева! Преслава отлабва за сватбата! Тръгна на фитнес и спазва стриктна диета заради Павката

Положихме доста усилия да станем рано и да отговорим за този жизнено важен за нацията въпрос за моята дъщеря. Приемете, че това е шоубизнес, че едно малко момиче иска да бъде известна, да бъде провокативна, за да налага името си. Това заяви пред Нова телевизия известният певец Орхан Мурад на въпрос за скандалния музикален клип на 14-годишната му дъщеря.

„Мисля си, че това е пътят да станеш известен в България. Това е единственото решение, за да пробие някой в тази сфера и тази област. Единственият начин е чрез провокация да излезеш на небосклона“, добави той.

В предаването взе участие и самата изпълнителка, известна като Сузанита. 14-годишното момиче на няколко пъти беше поставена в неловки ситуации и само бързата реакция на нейния баща я спаси от още по-голям срам в ефира.

„Освен с музика, искам да се занимавам с гримьорство и фризьорство.“, сподели тя.

„Идеята за този клип се появи, докато бях вкъщи и ми беше скучно. Взех лист и химикалка и написах текста“. обясни Сузанита.

„Аз нищо не знаех за клипа, благодаря на режисьорите, които го направиха. Не виждам нищо лошо в този клип. Имах вариант да го откажа, но исках да видя онази лудата Сузи, неприличната и разкрепостена. И го направих“, допълни 14-годишната изпълнителка.

„Не обичам да чета книги, предпочитам да гледам филми. Чела съм, но сега не чета. Нямам любима книга. От българските автори съм чела Христо Ботев, но сега не мога да кажа какво“, заключи тя.


Фолк дивата Мария
не спира да провокира, откакто се раздели с милионера Християн Гущеров. Изпълнителката на „Червения картон“ от няколко дни плажува на Слънчев бряг в компанията се сестра й Ирена Кирова и своята пременничка Йордана.

Дамската компания е отседнала в хотел „Дюн“, научи ПИК. Звездата на „Пайнер“ излиза край басейна в късния следобед, когато слънцето не е толкова силно.

На морския бряг Мария се набива на очи, тъй като белият й бански ярко контрастила със загорялото й тяло. В профилите си в социалните мрежи певицата не пропусна да сподели снимки от ваканцията й, но с кадъра, на който е изпъчила апетитните си задни части, нагорещи страстите.

Това лято чалга дивата за пръв път отмаря на хотел „Дюн“ без мъжка компания. В последните години тя неизменно бе придружавана от своя вече бивш съпруг. Двойката имаше симпатии към хотела на Мая Илиева, която наследи червената сграда на първа линия от Георги Илиев след екзекуцията му.


Любовта дава крила на фолкпевицата Преслава.

Брюнетката прави всичко по силите си да е в страхотна форма за новия си любим. Преси е готова да мине под венчилото с Павел. Не е ясно кога точно ще е щастливото събитие, но изпълнителката вече е в трепетно очакване и трескава подготовка.

Бизнесменът е завъртял яко главата й и тя тича из козметичните салони в столицата на знайни и незнайни разкрасителни процедури.

Топапараците на „България Днес“ уловиха Преслава да събира погледи в един от горещите летни дни. Връщайки се от поредната скъпоплатена терапия за красота, брюнетката решава, че е време за закуска. Малка кофичка с кисело мляко с мюсли е единственото, което според стриктната диета на Преси й се полага през деня.

Освен стриктния хранителен режим тя поддържа фигурата си и с тренировки. Само преди дни певицата за първи път се похвали, че е във фитнес залата. „Без значение колко бавно се движа, все пак задминавам тези на дивана“, остроумничи 33-годишната добричлийка в мрежата.

Коментари

коментара