Кръстница сложи само 20 евро подарък, но после булката я изненадва с нещо неочаквано

Изключителна сцена се е разиграла на сватба в Сърбия, съобщават местните медии през уикенда, научи ZaPernik.com и съобщава на своите читатели.

Разказът разказва кръстница на млада двойка, която се оженила. Гостите давали пликове с пари, но финансовото състояние на кръстницата било лошо и не могла да даде голяма сума пари. Затова слага в плика 20 евро. „Знаех, че е малко, още повече, че бях кръстница, но нямах наистина повече. Аз не работя, а моят съпруг печели около 250 евро месечно и едвам оцеляваме. Най-лошото бе, когато ес събраха всички пликове се реши на микрофона да се обявявя кой колко пари е дал“, разказва кръстницата.

„За първи път някой публично чете подаръците и кой колко пари е дал. Когато се отваряха пликовете и се казваха суми от по 100, 200, 500 евро, бях готова да умра от срам, когато дойде време на нашия плик. Но когато булката го отвори, каза, че от нейната кръстница е получила… 500 евро.

Бях шокирана, аз и съпругът ми се спогледахме и не ни стана ясно, но публиката аплодираше, направо не знаех как да се държа. След няколко минути към мен се приближи булката и каза, че иска да ми върне парите, които и дадох за сватбата, защото знае, че не съм добре финансово в момента, че казала на микрофона, че съм дала 500 евро,защото има лоши хора, които злобеят“, развълнувано споделя кръстницата.

„Плаках от щастие, че имам такава приятелка“, споделя жената.

Когато се прибрала вкъщи отворила плика и въпреки найните 20 евро имало още 500 евро.

Коментари

коментара