Супер басейн отвори врати в София

Супер басейн отвори врати в София. Едно от любимите места на столичани вече работи след основен ремонт. Откритите басейни на комплекс „Диана“ в кв. Дианабад са с четворна филтърна система за преработка и пречистване на водата. Настилката около тях е специална, така че хората да не се пързалят дори и да е мокра. Изграден е двоен под за оттичане на водата. Поставени са нови 1000 шезлонга. Има два нови бара, които побират едновременно 350 човека.

12 спасители се грижат за безопасността на хората, решили да разпускат и събират тен в и около басейните. На разположение на гостите е и медицински кабинет.

В комплекса са изградени ултрамодерни съблекални, нови бани и тоалетни. Откритият басейн „Диана“ е с три басейна за големи и отделен бейби басейн за хлапета. Край него има и детски кът, в който малчуганите да се забавляват в летните месеци.

Комплексът се пълни всеки ден с жадни за слънце и летни емоции столичани. Той работи от 8 до 18 часа.

Всеки делничен ден от 17 часа пък има безплатни уроци с инструктури по плуване за деца до 14 г.

Както и предишни години е помислено и за хората с ограничени финанси. Те могат да поставят хавлията си и да се пекат на трибуните.

Всеки може да се наслади на обновения супер байсен срещу вход от 10 лева. Шезлонг с чадър струват общо 8 лева в делничните дни от понеделник до петък. През уикенда сянката с шезлонга е 10 лв.

Коментари

коментара