Галена се провали! Мотелът на Азис издуха най-скъпият клип в българската история на Галена

Малко след като роди, Галена се завърна ударно на сцената с брутално парче, което се превърна в хит веднага. На първото си участие след раждането на Александър, именно в столичното хитово заведение „Мегами“, тя се закани следващата й песен да мине всички очаквания и да се затвърди като най-голям хит още щом излезе.

В България още не се е родил изпълнител, който да надмине Азис, та дори ако на помощ му се притече Филип Плейн, на когото се кланят милиони фешън маниаци по цялата планета. Доказателството за това е налице – последният проект на топ провокаторката на поп фолк сцената Галена „The Boss“, който има претенции да бъде най-скъпата музикална продукция.

Новото парче на завърналата се след майчинство Галена прилича повече на рекламен спот на германския дизайнер Плейн, който завърза приятелство с нашенката по време на визитата си в София преди две години.
Дизайнерът допусна чалга дивата в имението си в Кан, като част от видеото на „The Boss“ е заснето по време на грандиозно модно шоу за колекцията на Плейн „Resort 2018“. В клипа се мяркат Парис Хилтън, бившият затворник Джеръми Мийкс, изкуствената усмивка на Филип Плейн също проблясва тук-там.

Самата Галена сменя няколко тоалета на германеца – якенца и палта от редки и изключително скъпи кожи. Цената на някои достига 45 000 евро, а общата сума на всички парцалки – 200 000 евро. Не, мегаломанията не приключва с тези цифри! Още 100 хил. лева струва велосипедът, облепен със „Сваровски“, чиито педали Галена върти към края на видеото…, пише Secret.bg.

Плейн, лукс, Кан, скъпи автомобили, Мийкс, диаманти, Парис… Няма спор – откъм лукс и разкош „The Boss“ наистина изглежда най-скъпарския проект, сниман някога от български изпълнител? Е, и какво от това? Чак след 5 дни от промоцията му той достигна 1 млн. гледания в YouTube.

Вместо Филип Плейн, Васил се снима със статисти от Видин – обикновени хора с различни съдби. Вместо имение в Кан, Васил превърна в снимачна площадка автобус от градския транспорт на София. Вместо тоалети за половин милион, Васил нахлузи джапанките, шортите и тишърта, с които движи и в ежедневието си. Вместо да се снима до Парис и Мийкс, Васил си направи селфи с циганката Гергана, която прекъсна снимките, мислейки, че автобусът на спирка на „Ботевградско шосе“ изпълнява редовната си линия, пише Пик. Вместо проект за над половин милион лева, Васил инвестира има-няма 5 бона.

И въпреки това, 5 дни след премиерата му, „Мотел“ удари 3 милиона гледания, а вече гони десетия си милион.

Коментари

коментара