Миро го закъса със здравето

Напоследък певецът Миро не сваля тъмните си очила. Където и да се появи, независимо дали е слънчево или е в студио, Миро постоянно носи очилата си. Оказа се, че това не е начин да скрие торбички под очите, нито да се прави на интересен. Миро имал сериозни проблеми със зрението. Именно затова му се налага да носи тъмни очила и да не можим по-често да видим светлите му очи.

Пред свои познати Миро е признал, че страдал от безедова болест. Това е – автоимунно заболяване на щитовидната жлеза, възникващо вследствие на ненормално усилената ѝ дейност. Характеризира се със сърцебиене, уголемяване на жлезата, изпъкналост на очите, световъртеж и други симптоми. Освен това, заради силните сценични прожектори, изпълнителя развил и глаукома. В един момент за кратко дори не виждал почти нищо дни наред. Сега е по-добре, но като цяло зрението му се влошава прогресивно, пише сайта hotarena.net.

Въпреки, че пие лекарства предписани му от лекарите, Миро е силно религиозен и вярва, че Бог ще го избави от болестта. Още от тийнейджър Миро е евангелист и е приел протестантството. Въпреки вярата си, той имаше перипетии в живота си и сериозни проблеми с алкохола. В един момент напълня и се занемари, като се скри за дълго от публичното пространство. Предимно заради болестта обаче, Миро отказа алкохола и твърди, че от 4 години е напълно чист. Това си личи и по външния му вид. Миро отслабна, започна да посещава фитнес и да се изявява на сцената.

За преодоляване на трудните моменти заслуга има и съпругата му от град Перник Ели Златанова, за която се венча на остров Корфу през 2016 година. Ели развива успешен бизнес в Англия и макар и двамата да не живеят постоянно заедно, винаги използват случая да прекарат почивките си на някое екзотично местенце. Наскоро стана ясно, че семейството строи голяма къща сред природата в близост до столицата София.

Злите езици твърдят, че Миро всъщност си имал партньори от своя пол, дори с одобрението на половинката му. Напоследък плъзна слух, че певецът имал интимна връзка с младия пастор Максим Асенов от евангелистка църква Пробуждане. Съдейки обаче по честите снимки, които двете семейства споделят в социалната мрежа, по-скоро са добри семейни приятели.

Коментари

коментара