Gaziro – Здравословна Алтернатива на Газираните Напитки

https://gaziro.com/bg/

https://gaziro.com/bg/

Вероятно често чувате от околните, че газираното е вредно за здравето в какви ли не аспекти. Възможно е и когато самите вие отпивате от любима газирана напитка, в главата ви да кънти гласче, което казва, че си вредите и трябва да спрете.

Как ще реагирате ако ви кажем, че газираното може да бъде не просто безвредно, ами дори и полезно?

Да, правилно ни разбрахте! Вече съществува алтернатива на всички „лоши“ газирани напитки, с която ще може да промените изцяло погледа и разбирането си над този въпрос. Тази алтернатива е Gaziro – нов български бранд машина за газирана вода, с която ще може да приготвяте любимите си питиета вкъщи и то по най-полезния и лесен начин!

Gaziro са производители на машини за газиране на вода, които имат за цел да доставят насладата от газираните напитки във всеки дом. Вече не е нужно да купувате нова бутилка всеки път, когато усетите желание за газирано. Gaziro успява да газира обикновена чешмяна вода само с няколко натискания на бутона. А ако искате вкус –

Gaziro предлагат свежи сиропи за разреждане със стевия, които ще ви впечатлят. По тази начин карборираната ви напитка няма да съдържа добавената захар, както бутилираните алтернативи в магазините.

Освен това, прясно газираната вода има ползи, за които едва ли сте предполагали. На първо място, обаче, трябва да правим разлика между газирана вода и газирани подсладени напитки. За много хора границата между двете е незабележима и така се появява и разпространява заблудата, че те се припокриват.

Бутилираните газирани напитки съдържат голямо количество захари и консерванти. Това ги прави вредни за организма, а и могат да доведат до напълняване. Газираната вода, от друга страна, не съдържа абсолютно нищо такова – тя е просто вода с въглероден диоксид. А неговата функция е да допринесе за свежестта и добавянето на балончета в чашата ви.

След като си изяснихме защо двете напитки са толкова различни, можем да обърнем внимание и на здравословните ползи на домашно приготвената газирана вода.

Газираната вода помага за храносмилането!

Редица проучвания са показали, че газираната вода има най-силна способност да стимулира нервите, отговорни за преглъщането. Освен това, комбинацията от студена температура и карбонизация засилва тези полезни ефекти.

Газираната вода увеличава чувството на ситост!

Газираната вода ще ви накара да се чувствате сити след хранене доста повече от обикновената вода. Също така ще помогне на храната да остане в стомаха ви по-дълго, което също допринася за усещането, че не сте гладни отново.

Газираната вода помага за поддържане на здравословно тегло!

Постоянната и правилна хидратация е ключът към отслабването. Ако се чувствате гладни, това може просто да означава, че сте дехидратирани, защото тялото ви не може да разбере разликата. Пиенето на достатъчно вода може да ви помогне да се чувствате енергични по-дълго и да консумирате по-малко калории през целия ден.

Онази предубеденост за газираната вода е нищо повече от мит, който брандът Gaziro цели да разбие. Техните машини за газиране на вода са изключително лесни за употреба. Състоят се от само 3 части – корпус, цилиндър с въглероден диоксид и тританова бутилка. Всичко, което се изисква от вас е да налеете вода в бутилката, да я прикрепите към устройството и да натиснете бутона за газиране! Карборираната напитка ще бъде готова за секунди, а вашите рецептори ще останат наистина доволни.

Не е за пренебрегване и мисията, която брандът си е поставил – спестяването на пластмасови бутилки за еднократна употреба! Всички знаем, колко е важно да пазим околната среда, но Gaziro са предприели истински действия в тази насока. Мисията им е да спестят цели 100 000 бутилки за 2022 година, а в сайта им има обособен брояч, който следи прогреса.

Машините на Gaziro са отличени и в класацията на BESTO за най-добри машини за газирана вода на българския пазар.

Поръчки от Gaziro може да правите през сайта им, а доставките се осъществяват до цялата страна. Доверете се на здравословната опция, защото тя е не по-малко приятна на вкус!

Коментари

коментара