Разрив в семейството на Антония Петрова. Загърби ли родителите си от Перник заради богатия си мъж?

Антония Петрова вече не е толкова близка с родителите си Ана и Иван Петрови. Последователи на пернишката мис забелязаха, че ексцентричното семейство няма актуални снимки с Антония, нито с внуците си Ивайло и Благовест. Преди дни блондинката направи погача за 40 дни на малкия си наследник. В църквата са присъствали миската, мъжът й Ивайло Батинков и двамата им синове, но отсъстват бабите и дядовците, твърди „Уикенд“.

„На големия християнски празник Голяма Богородица, Ивайло Батинков – син, навърши 40 дни! Тъй като той си избра ангелското число 07.07.2022, за своя дата, решихме да поканим вкъщи на градинско парти – Погача, 22 жени, приятелки, роднини, майки, баби и даже прабаби, за да орисаме Ив за здраве, късмет, успех, сила, щастие, любов и всички блага да изобилстват в живота му! Спазени бяха всички традиции и обичаи на Погача по случай 40 дни, предшествана от Чистата молитва в Ротондата на Президентството, за закрила и здраве! Бъди благословен, Сине, имай най-прекрасния живот, изпълнен с много късмет, успех, щастие, благоденствие и благодат! Обичаме те, да пораснеш силен и смел мъж!” – написа мама Ния, както обича да й казват Антония.

Парти за бебето е имало, но на него не е присъствала майката на миската, която по същото време си е била в Перник, става ясно от актуалните й снимки. Не е ясна причината за разрива между дъщеря и родители. Докато беше омъжена за руснака Александър Бередин, Тоца беше много близка с Ана и Иван, които си живеят в Перник. Миската и руснакът гостуваха поне веднъж седмично на родителите на Антония, като на всички празници задължително бяха заедно. Дори и след развода си с Бередин, Тоца продължаваше да пътува с мама и тате, както и да залива мрежата с хиляди общи и идентични снимки.

Блондинката продължи да е в топли отношения с родителите си и след като се залюби с Ивайло Батинков, но не за дълго. Разривът между семейство Петрови и единствената им дъщеря е настъпил в началото на 2021 г. и от тогава са и последните им общи снимки. Перничаните не спират да пътуват и да снимат всяка секунда от ежедневието си, особено Ана Петрова, но във фейсбук липсват актуални кадри в внучето им Благовест, когото Тоца нарича Бест, а малкият Ивайло няма нито една снимка в профила на баба си и дядо си. „Уикенд” забеляза, че мама и тате Петрови дори не са приятели с дъщеря си, което е сигурно потвърждение за влошените им отношения. В инстаграм Антония не следва майка си, отново знак за това, че са се изпокарали.

Родителите на миската все пак са честитили рождения ден на първородния си внук Бест, който беше в началото на годината.

„Днес, нашето малко съкровище става на З годинки! Да си ни здрав БЕСТ, щастлив и обичан! Винаги усмихнат и лъчезарен! Щастливо детство миличък, баба и дядо ще са винаги зад теб!” – пише гордата баба под стара снимка на малчугана, явно последната, която има.

Причината за кавгата в иначе задружното семейство все още не е ясна. Близки до Антония предполагат, че е възможно мъжът й Ивайло Батинков да е бил против толкова близките отношения и натрапването на тъста и тъщата в дома им.

„Като нищо именно той е причината за обтегнатите им отношения. Тя не би прекъснала връзката с родителите си просто ей така. Трябва да е нещо много сериозно, освен да е предпочела мъжа си пред майка си и баща си. Не е приятно нито родителите на жената, нито роднините на мъжа да висят постоянно на главата на младото семейство и е възможно Ивайло да е предупредил тъщата да не е ежедневно в дома им, като това най-вероятно е довело до конфликт. Не знаем по каква друга причина биха се разсърдили родители на единственото си дете и особено когато то е в зряла възраст” – коментираха пред наш репортер запознати с усложнената ситуация във фамилията.

Блондинката се повали, че е възвърнала старата си фигура още на 3-ия ден след раждането на Ив, както му казва Антония на галено. От кадрите от погачата се вижда, че Петрова наистина е свалила повечето излишни килограми и остава само коремът й да се прибере напълно. С втората си бременност миската качи 11 кг, които свали за отрицателно време.

„С мъжа ми се шегуваме, че съм родена да раждам деца. Изключително ми е приятно да съм бременна, карам леко, единствено когато в един момент коремът ти стане прекалено голям, физически е неудобно. И в двете бременности качих по 11 килограма, които успявам да сваля за 14 дни и отново и съм на същите килограми, на които забременях”, похвали се преди няколко седмици „Мис България” и „Мисис Русия”.

Красавицата, на която преди години Евгени Минчев лепна срамния прякор Мис Крокодил, обича сама да се възхвалява колко добре изглежда, как лесно е родила и как децата й са най-руси, най-синеоки, най-специални и умни. Блондинката често е обект на критика именно заради тези хвалби. „За всяка майка нейното дете е най, защо е нужно постоянно да го изтъква” – коментират други родителки.

Неспособността на перничанката да понесе критика е причината тя да забрани коментарите под снимките си в социалните мрежи, а фотосите там се леят на килограм. Само от погачата на Ив има 46 кадъра с еднакъв подробен и описателен текст.

Носителката на титлата „Мис България“ се хвали и с това, че кърми рожбите си. „За бебето няма по-добро нещо от естествената кърма. Кърменето дори помага за по-бързото отслабване” – признавала е Антония, която най-вероятно вече не храни малкия Ивайло с млякото си, защото от снимките й в социалните мрежи се вижда, че пие шампанско, което не е препоръчително при кърмене.

„Не разбирам здрави, прави жени, които могат да родят по най-прекрасния начин, който е естественият, и избират секциото от страх, глезотия или глупост. Като под глупост имам предвид дори астрологични прогнози, защото, ако се поинтересуват, ще разберат, че бебето си има една конкретна дата, на която е решило да се появи и всъщност ти, изваждайки го по-рано, му добавяш карма или съдба по-често негативна. Така че аз не съм избрала 07.07. Двете ми деца си избраха сами датите. Първото се роди на моя имен ден – 17 януари, което беше прекрасен подарък, а сега Ивайло на датата 07.07 и след като родих, започнах да чета и се оказа, че е уникална, защото седем е числото на Господ, а с това 2022 става огледална” – казва Антония, която е голяма любителка на всичко „уникално”.

Снимка: Фейсбук

Миската не може да се нахвали от мъжа си Ивайло Батинков, който я глези като кралица. Бизнесменът е този, който готви в дома им, който пазарува храна и обсипва любимата си жена със скъпи дарове, докато самият той ходи постоянно с един и същ костюм, който очевадно му е малък. Откакто се залюби с Тоци, богаташът, който се занимава с търговия на едро на медицински консумативи и дезинфекциращи препарати, видимо е качил около 20 кг, но въпреки това жена му си го обича. Мъжът на миската винаги е в добро настроение и е широко усмихнат, не използва социалните мрежи и не иска да парадира с богатството и връзките си, за разлика за блондинката, която не спира да залива фейсбук и инстаграм със снимки на чантите, дрехите и обувките си, които са само от марките „Гучи”, „Диор” и „Шанел”. Батинкова дори качи касова бележка за една от покупките, за да докаже, че е оригинална и колко струва, разбира се, това предизвика повече подигравки, отколкото поздравления.

Според красавицата, за да върви семейството в правилна посока, всеки трябва да знае ролята си. Една интелигентна и хитра жена знае как да помага на мъжа си и да постига всичко, без да го потиска. „В нашето семейство мъжът ми е лидер, а аз съм тази, която дава съвети” – твърди перничанката, която явно е загърбила майка си и баща си заради Батинков /Уикенд

Коментари

коментара