Предай нататък: Даряват остатъка от базара за Стиви, започва нова кауза са спасение на поредното дете

Валери Иванов и синът му Стиви, снимка: Фейсбук

Както вчера първи ви съобщихме добрата новина- Средствата за лечението на Стиви от Перник са събрани. Въпреки, че сумата поиската за лечение в Германия не беше никак малка, само за четири месеца цяла България успя да събере парите и Стиви да може да се лекува без притеснения. Желаем му успех и скорошното му заръщане – здрав и щастлив при приятелите и роднините си.

Вчера майката на Стиви съобщи добрата новина и отправи огромна благодарност към всички, които са помогнали за каузата.

Днес бащата на момчето пък съобщава, че нещата, които са останали от благотворителния базар за сина му са дарени на дома за деца в кв. Калкас.

А желанието на семейството е групата „Благотворителен базар „БЪДЕЩЕ ЗА СТИВИ“ да бъде пренасочена за друго детенце в нужда.

„Желанието на моето семейство е да пренасочим групата за друго детенце което ще има нужда от нашата помощ ще се радвам aко застанете зад моето решение защото държавата не помогна на нашите деца, затова искам всички заедно да помогнем на друго детенце благодаря ви!!! Детенцето което ще подкрепя ще кача неговите данни и банкова сметка в близките дни който желае може да остане в групата и да го подкрепи!!!“, написа Валери Иванов.

Коментари

коментара