Жалка гледка! Вижте как мъж открадна кутия с дарения за малко дете в Перник – ВИДЕО

Маскиран мъж открадна кутия с дарения за малкото бебе Влади от нонстоп в Перник. Докато десетки перничани даряват средства за бъдещето на Влади, част от техните пари потънаха в ръцете на нагъл крадец, чието бъдеще е ….неизвестно.

Наглата кражба е станала един час след полунощ на нонстоп срещу сградата на ЦРБ, а крадецът е избягал в посока кв. „Проучване“.

„По принцип, че съм потресена като цяло от обществото, съм! Обаче това минава всякакви граници! Знам, че не се случва за пръв път, за съжаление няма и да е за последен! Но ти, тъпако, да откраднеш кутия с дарения за бебе, което се бори за оцеляването си, не заслужаваш да живееш нито един ден на тази земя!
Кутията е открадната снощи в 1.00ч. от нон стопа срещу ЦР база! Избягал е към Проучване.“, пише Мирела Павлова.

Средствата са предназначени за болното момченце от Перник Влади.

Влади е роден в 33 гестационна седмица, когато го извадили в последния момент, преди да изпадне в клинична смърт. Животът на майка му също бил застрашен, тъй като направила тежка прееклампсия.

„От този момент разбрах, че ни е отредено да живеем и да се борим…“ . Това са думи, изречени от майката на Влади, които се напластяват дълбоко в съзнанието. Думи, които жегват и остават дълго, за които се сещаме и ще помним…Отчаянието отвело родителите в Турция, където след редица прегледи била поставена и диагнозата – детска церебрална парализа – спастична дипареза. Специалистите там дават надежда и след редица рехабилитации и процедури, това дете може да проходи. Необходими са средства, с които семейството не разполага, защото са изчерпали всичко, което имат.

Това е поредната безскрупулна кражба на кутия с дарения в Перник. Преди време също от нонстоп в кв. „Твърди ливади“ млад мъж открадна кутия с дарения за болната Мария. Перничани недоумяват що за човек трябва да си, че да посегнеш на пари, които спасяват човешки животи.

Вижте престъпника във видеото и неговото позорно падение:

Коментари

коментара