КАСА БИРА закрива ударно летния сезон в Перник с хитови групи, рок настроение и ….много бира

За ударно закриване на летния сезон се готвят от бар „Каса бира“. Барчето, което предлагаше цяло лято студена бира и много настроение с гост изпълнители ще закрие сезона с култови бг групи, разбра zapernik.com.

На 19-ти септември в Перник ще свири култовата група „Обратен ефект“, а на малката сцена в парка перничани ще пеят хитовете им „За Марчето“, „Моля Ви, Мадам“, „Полет“, „Винаги съм Много Пиян“, „ФБ Хейтър“ и др.

Подгряващото изпълнение преди старта на концерта също не е никак за подценяване. То е поверено на Ангелите на Исус – талантливият млад уличен акордеонист, който вече веднъж гостува на Перник и попиля всички със своята харизма, талант и настроение. А неговите „ангели“ са:  Дедо Мони (Китара-Вокал), Нино Гомес (Вокал-Dj, Rap, BeetBox) и Цецо (Барабани).

Предварителните билети са на бара КАСА БИРА на цена 10 лв. Билет на място в деня на събитието ще струва 12 лв., съобщават организаторите.

Това, разбира се, не е всичко!

На 26-ти септември сцената на парка ще посрещне и музикантите на „Черно фередже“. Но за това подробности по-късно – на страницата на сайта zapernik.com.

 

Коментари

коментара