Пресилена дузпа прецака Миньор Перник в първия мач за сезона

Миньор Перник стартира със загуба новия полусезон от професионалната лига. Момчетата от Перник не успяха да надвият противника си – дублиращия отбор на Лудогорец. Мачът се игра на стадиона в Разград и завърши с 1:2 в полза на домакините.  

Вълнението от страна на фенове и футболисти от Перник бе голямо. След като коронавирус прекъсна подготовката на момчетата, те бързо трябваше да влязат във форма за дългоочакваното първенство в професионална лига.  И се представиха повече от достойно. За съжаление обаче шансът и съдията бяха на другата страна, говори се във футболните среди.

Първият гол дойде много бързо, още в 4-та минута в полза на лудогорците и бе изстрелян от крака на Георги Чукалов.

В края на първото полувреме обаче миньорци се мобилизираха и Тони Стоичков успя да изравни резултата и да върне перничани в мача.

След второто полувреме, въпреки добрата игра, реферът на мача отсъди пресилена дузпа в полза на домакините. Зад топката застана Димитър Митков и очаквано успя да уцели вратата на миньорци.

Въпреки гола пернични не се отказаха да нападат вратата на противника и малко в края на мача имаше сериозен удар в греда.

До последната секунда на стадиона в Разград перничани бяха подкрепяни от около 50 фена.

Следващият мач на Миньор е срещу Спортист Своге в другия петък – 14-ти август на Стадиона на мира в Перник.

 

Коментари

коментара