Озверели перничани искат линч за майката, била детето си

Цял Перник настръхна срещу майката, която удря  3-годишното си момиченце  и го публикува на видео в социалната мрежа. Озверели майки искат да линчуват насилницата, а епитетите „изрод“ и „чудовище“ са едни от най-ласкавите по неин адрес в социалната мрежа, видя zapernik.com. 

Перничани не спират да се обвиняват по социалните групи, че има много подобни случаи, но всички стоят безучастни докато положението не стане трагично. Други пък се надпреварват да кажат, че веднага докладват като видят, че някоя майка е шляпнала детето си.

От постовете на запознати става ясно, че жената е със силни религиозни възгледи, пеела песни за Бог, а някои я наричат „сектантка“.

Изтече и чат в социалната мрежа, ная който по думите на запознати майката-насилница разговаря със сестрата на бащата на детето си.

Други коментират, че жената наистина има сериозни психични проблеми и всеки линч с думи и дела е излишен. А институциите са си свършили работата и надали ще й дадат детето повече.

„Тази жена определено има изключително огромни психични проблеми! Когато разглеждах профила ѝснощи ми прилоша… Страшно е! Нямало да дава лекарство на детето си, защото изкупувало техните грехове и нейния Бог така бил решил… Ако Той решил, щял да ѝ свали температурата… 🤐🤐🤐 Такива и още мнооого ужасни и сектантски неща в профила ѝ… Само едно нещо не мога да разбера – аз, че съм обикновен човек, влизайки в профила ѝ разбрах веднага, че жената не е добре, но къде са психолозите, закрила на детето и т. н.??? Към днешна дата е толкова просто да разбереш нещо за даден човек, достатъчно е само да разгледаш профила му и готово! Та не разбирам ЗАЩО никой до сега не е обърнал внимание! Детето е на 3 годинки… Представете си какво се е случвало с детската му психика през тези 3 години, които са и най – важните за сформирането на ЦНС…. Горкото беззащитно слънчице, просто нямам думи“, коментира Ралица.

„Много хора сме тези, дето искаме да я видим някъде тая, че и бащата! Мисля че няма да си поговорим, ако я засечем, а просто нищо няма да остане и от нея и от мъжа ѝ… Аз лично бих измела града с нея! Боклучарка нещастна скапана!“, пише още ядосаната майка от Перник.

 

 

Коментари

коментара