ДАВА ПРИМЕР: Станката свали заместниците си от 4-ма на 2-ма, спестява стотици хиляди лева от заплатите

Мисля, че Перник няма нужда от четирима зам.кметове, както  досега. Затова ще работя с два зам.кмета. Това обяви новия кмет на града Станислав Владимиров – Станката.  За четири години спестените пари от заплати ще стигнат за направата на цяла улица, с подземната инфраструктура, каза кмета.

„Ще направим плавен преход. Всяка една система е чувствителна. Основното е на всички – нулева толерантност към корупция“, каза новия кмет.

„Няма да има големи трусове в Община Перник, въпреки фалшивите новини по време на предизборната кампания. Правим всичко възможно да не се нарушава ритъма на Общината“, каза Владимиров.

„Ще положа максимални усилия да оправдая големите очаквания към мен“, обеща Станислав Владимиров.

Ето заместниците на Станислав Владимиров:

Стефан Кръстев – идва от реалния бизнес. Поех ангажимент екипът ми да е изграден от хора, доказали се в своята сфера. Той е на 35 години, занимавал се е с европрокти. Не му е чужда дигитализация, защото моето желание е да станем най-дигиталната община в страната. В най-кратки срокове трябва да предоставяме максимално много услуги онлайн. Не се възползваме достатъчно от икономическите възможности. До момента ние предлагаме условия, но само на хартия. Той ще е натоварен с тази задача.  Колкото повече дигитални услуги предлагаме, толкова по-малко свиваме човешките фактори, каза кметът Станислав Владимиров.

Мирослав Стоицев, на 44 години, идва от бизнеса. Почти целия му трудов път е минал в пътното строителство. Ресорът, който ще поеме е строителния. Това е много чувствителна част от всяка една община. До голяма степен разходите, които се правят в една община минават през този сектор. Не случайно започнах, че основното е откритост, честност и прозрачност при разходване на публични ресурси. Те са поели ангажимент в тази посока. Стоицев ще поеме сектор „Сигурност“. В оперативен план ще съдействам с каквото мога, каза Владимиров.


Коментари

коментара