Обидена ли е Корнелия Нинова на Станката?

„Кметът на Перник се изказал неподготвен. Не можеш да откажеш среща, която не ти е искана. Аз не съм искала среща с кмета на Перник. Аз дължах отговор на жителите на Перник и имах среща с тях в кв. Мошино, където се срещнах, с общинската структура на БСП, с областния лидер, с представители от Радомир“, каза Корнелия Нинова във връзка със скандала й с кмета на град Перник, който отказа да я приеме вчера, заради това, че се опитва да политизира бедственото положение в Перник. Прочетете повече тук.

„Не съм искала среща от кмета на Перник, така, че не съм обидена, че е отказал“, врътна се Корнелия Нинова.

„Кметът да си гледа кметските работи. Той е избран, за да управлява Перник, но да не забравя, че беше избран, като алтернатива на ГЕРБ, а не като част от статуквото. Неговото място е на страната на перничани – не на партии, не на правителство, не на премиер. Така, че кмета да си гледа кметските работи, ние като партия и парламентарна група ще си свършем работата политически“, каза от ефира на Би Ти Ви Корнелия Нинова.

„Кметът на Перник е издигнат и избран от БСП. Той е БСП. Чуваме се с него от началото на кризата незнам колко пъти, в парламента го викахме, да си гледа кметската работа, а ние политическата“, довърши Корнелия Нинова.