В.Каролев изригна за „водния спасител“ Атанас Русев: Български Остап Бендер, най-после ще се види с някой лев в джоба си от нашите данъци

Топ икономиста Владимир Каролев гледа много песимистично на плановете на пещерняка Атанас Русев да изведе срещу 340 000 лева вода в язовира.

Ето какво пише Каролев по темата:

Атанас Русев, български Остап Бендер, най-после ще се види с някой лев в джоба си 🙂 От нашите данъци разбира се. Щял да събере водите на Витоша и да вкара в язовир Студена 40 хил м3 вода на ден! Празни приказки и обещания за които ще отидат 340 хил лв от нашите данъци. Години наред лятото Атанас Русев беше управител на фирмата концесионер на плажа Корал до Лозенец и пускаше палатки, джипове и каравани върху дюните. И незаконно вода беше прекарал. От тогава явно има ВиК “експертиза”. Иначе се води специалист по компютърни мрежи.

Вчера топ икономиста Каролев пусна още един пост:

Истината за ВиК Перник – пълно безхаберие на ръководството е ЕДИНСТВЕНАТА причина за проблемите с водата. А иначе евала на инженера, който срещу 340 хил лв щял да осигури между 300 и 700 л в секунда в язовор Студена от карстови пещери. Ще осигури, но на сън. Поредните пари от данъците ни, които ще бъдат хвърлени на вятъра.

Хората в социалните мрежи също започват да се замислят какъв точно е случая на Атанас Русев, а днес министъра на икономиката Емил Караниколов обяви: „Проектът на Русев е в конфликт на другия проект. Ще дадем на науката да каже кой от двата проекта да се осъществи“. Кметът на Перник пък Станислав Владимиров призова, че трябва да се даде шанс на всеки проект, защото всяка капка вода е важна.

Коментари

коментара