Милан Миланов изчезна! Наричат го „политикът-фантом“ на честването на 3 март в Перник. „За Перник“ е готов да направи нещо, което ще реши веднъж завинаги спорът къде е Миланов – съветникът, който гласува, но го няма

Сагата с фалшифицираната общинска сесия продлължава. Това е тема номер 1 в политическите среди в Перник. По време на днешното честване на 3-ти март, всички политици говориха две неща: ще подаде ли председателя на общински съвег Иво Савов оставка, както zaPernik.com иска, и къде е общинският съветник Милан Миланов, чиито глас бе фалшифициран по време на заседанието на общински съвет.

Пред zaPernik.com Милан Миланов заяви в четвъртък, че не е присъствал на сесията на Общински съвет, въпреки, че е гласувано от негово име и че кара болен човек в София.

Никой политик не е виждал Милан Миланов в последните дни. Съмненията, че той е извън пределите на България са много големи. Милан Миланов никога не е пропускал чествания на Васил Левски или 3-ти март, а днес го нямаше в Перник. Все пак той представлява патриотична коалиция. Милан Миланов не уважи и Васил Левски на 19-ти февруари. Съмненията, че не е в България са много големи. Ако той е в София или в Перник, защо никой не го е виждал вече десетина дни?

За да изчисти името на Милан Миланов, за да спре спекулациите и за да докаже, че той не е лъжец и „политикът беглец“, както го наричаха днес останалите му колеги, zaPernik.com ще предостави технически ресурс, камера и репортер, който да се срещне с Милан Миланов в рамките на 24 часа от публикуването на материала ни, за да го заснеме и да даде обяснение и подробности около скандала, в който е замесено и неговото име. Ако Милан Миланов е в София, ние ще отидем дотам.

Нека тази тема да се изчисти. Нека всички политици и обществеността на Перник разберат истината.

 

 

Коментари

коментара