Само в zaPernik.com! Кои са двамата млади водещи на 24 май, които се справиха чудесно на голямата сцена – вижте новите надежди на Перник!

Водещите на програмата по 24 май в Перник – младите актьорски надежди на Перник Александър Петков и Емили Вълкова се справиха отлично със задачата си на водещи, видя ZaPernik.com.

Двамата единасетокласници от Езиковата гимназия „Симеон Радев“ участват в редица театрални постановки, като част от екипа на детско-юношеския театър „Мускетарите“ към Обединения детски комплекс в Перник.

Избрах Александър и Емили за водещи на голямата сцена на 24 май, защо бях сигурна в техните способности„, сподели пред сайта ни учителката им по театрално майсторство г-жа Ваня Михова.

Много добри са децата, страхотни са„, каза госпожата им пред zaPernik.com.

Според нея дори професионален актьор не винаги може да се справи със задачата на водещ, но Александър и Емили са били безупречни.

Специални репетиции преди празничната програма не е имало, но двамата водещи са си прочели сценария предварително. След програмата са свързали с ръководителката си. „Дойдоха при мен в Двореца на културата, за да ми кажат, че са приключили успешно. Те не задават въпроси. Не ги хваля, знаят, че когато нямам забележки, значи са се справили добре и съм доволна“ ,сподели Ваня Михова.

Тя днес е наградена с плакет за особени заслуги към културата и образованието в Перник чрез своята театрална трупа „Мускетарите“ и цялата й творческа работа в града.

ПРОЧЕТЕТЕ В ZAPERNIK.COM ВСИЧКО ЗА 24 МАЙ В ПЕРНИК!

Коментари

коментара