Директорът на Спортното Валери Стоилов яхна колело за Деня на спорта в Перник и се ухили за снимка – СНИМКИ

Директорът на Спортно училище „Олимпиец“ в Перник Валери Стоилов подкараха колело за Деня на спорта, който се провежда днес в Перник. Велосипедистите минаха през площада и окупираха Двореца на кутурата, където бе официално даден старт на спортните игри. 

С масови спортни състезания и много забавни игри беше отбелязан Денят на българския спорт в Перник . Ден, в който спортистите мерят сили в различни надпревари или показват своето майсторство в различни демонстрации.Изпълненията на  красивите мажоретки от VI-то  СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ бяха част от празничното събитие.

Всички участници в спортните събития бяха поздравени от кмета на Община Перник Вяра Церовска.
„Скъпи деца , Денят на българския спорт е ден на предизвикателствата.  Радвам се, че има толкова млади хора днес. Виждам красивите гимнастички от клуб „Виктория“, които с много постижения, финес и талант представят Перник, много са и спортните клубове, които работят за името на града. Тук сред нас са и прекрасните колоездачи, които току що приключиха своята обиколка . Честит празник желая ви спортсменски дух, желая ви амбиция , хъс, за да бъдете всичко това, което си мечтаете“, с тези думи се обърна към участниците кметът Вяра Церовска.

Коментари

коментара