Задава се голям скандал в Пернишко свързан с трупове и „Краля на бизнеса“ в Перник Георги Милев

Огромен скандал се задава в пернишкото Владимир, където се е появил екарисаж за горене на трупове на животни и други, свързан с пернишкия бизнесмен Георги Милев, научи zaPernik.com. Днес пред народния представител от Перник Станислав Владимиров – Станката, хора от село Владимир са обявили начало на активни действия срещу екарисажа в селото им. Освен екарисажа, хората са се надигнали срещу приют за домашни животни в селото.

„От известно време в селото се носи ужасна миризма на мърша и нещо изгоряло. Миризмата е необичайна за селото и е усетена от по-голямата част с учудване от къде идва. Необичайно за селото започнаха да влизат големи камиони и то повече в по-тъмните часове, след като преминат след тях мирише на мърша.

По пътя за главния път на град Радомир никой не смее да премине пеша, защото биват нападани от кучета, собственост на приюта, но незнайно защо не са в клетки, а на свобода.

Ето защо ви информираме и искаме незабавното отстраняване на двата обекта от селото“, пишат над 300 човека от селото до народния представител Станислав Владимиров – Станката и институции.

Народният представител каза пред zaPernik.com, че хората са посочили, че екарисажа е свързан с името на пернишкия бизнесмен Георги Милев. Хората са решени да не отстъпват назад и не се страхуват да се борят. „Ще им помогна с пълна сила„, казва Станката.

Два часа след публикацията ни, има развръзка по темата. Може да прочетете тук.