Перник се сдобива с нов спортен балон

Спортен балон
Спортен балон

Спортни ентусиасти, гответе се! Перник е на път да се сдобие с чисто нов спортен балон, който ще ви предложи несравнимо спортно изживяване.

Балонът е на финалния етап на строителство, като в момента се боядисват игралните полета. Съблекалните са готови и разполагат с тоалетни и душове, включително и за хора с увреждания.

Очаква се до края на седмицата да се монтират и спортните съоръжения: кошове за баскетбол, врати за хандбал и футбол, мрежи и стойки за волейбол, тенис на корт и бадминтон. Ще бъде поставена и разделителна мрежа между двете игрални полета.

Спортен балон

За да осигури комфортна среда за спортуване, балонът е снабден с чилъри, които ще поддържат постоянна температура от 20 градуса целогодишно. В горещите летни дни температурата може да бъде понижена до 17 градуса.

Съблекалните са оборудвани с климатици и бойлери, за да ви осигурят максимален комфорт преди и след спортните ви занимания.

Спортен балон Спортен балон

Новият спортен балон е чудесна новина за всички жители на Перник, които обичат да спортуват. Независимо дали сте запалени по баскетбол, хандбал, футбол, волейбол, тенис на корт или бадминтон, този балон ще ви предложи идеалното място за тренировки и игри.

Спортен балон Спортен балон Спортен балон

Очаквайте скорошното му откриване и се пригответе за незабравими спортни емоции!