За първи път на една сцена – доайените на граовската песен в общ концерт на 25-ти април в Перник!

Доайените на граовската песен Павлина Горчева, Радка Алексова, Лиляна Галевска и Сорина Богомилова ще се съберат за първи път заедно на една сцена на 25.04.2018г.

Концертът „Фолклорът – настояще и бъдеще” се организира за пореден път по идея на музикантите от Оркестър „Граовска младост”. За първи път концертът ще се проведе на Голямата сцена на Театър „Боян Дановски” в ОК „Дворец на културата” – Перник и също за първи път ще предостави възможността на публиката от града и региона да се наслади на най-обичаните граовски песни изпълнени на живо в оригинал. Павлина Горчева, Радка Алексова, Лиляна Галевска и Сорина Богомилова ще изпълнят свои автентични песни под съпровода на вещите ръце на музикантите от Оркестър „Граовска младост”.

Публиката ще има възможността да се наслади и на прекрасни български народни танци от Граово в лицето на познатите в града Ансамбъл „Граовска младост”. Те ще ни зарадват с едни от най-силните си изпълнения – танците „Веселие в Граово” и други.

За настроението на публиката ще допринесат и Танцова Формация „Асти Денс”, които ще заиграят под вибрацията на гласовете на певиците и звучите на автентичните инструменти на оркестъра.

Заповядайте на 25 Април заедно да се насладим на невероятния талант, който извира от сърцата на граовските изпълнители и прелива в обичани от поколения българи песни, ритми и танци.

Билети могат да се закупят на касите на ОК „Дворец на културата” – Перник.

ОЧАКВАМЕ ВИ!