Перничанка скочи на Мария Игнатова: Ако вика така на мъжа ми в Перник…

Водещата на „Един за друг“ Мария Игнатова влезе в ролята на старшина и рано сутринта събуди всички двойки във вилата на любовта. Крещя им и искаше всички да са пред нея по най-бързия начин. Пернишката двойка Михаела и Венцислав се позабавиха повечко от останалите, като Игнатова видя, че Венци те първа си мие зъбите.

Веднага оставяй тази четка и идвай, че ще те накарам да изчистиш всички туби в къщата с нея“, извика се Мария, като това не се хареса на половинката му. „Мария ако викаше така на мъжа ми в Перник, лошо й се пише…“, каза Михаела, след което Венци направи знак, че главата й ще падне, но всичко бе в кръга на шегата. „А беше добър човек, Мария!“, отговори й Венцислав.

Пернишката двойка се представи най-силно в играта на язовир Въча в Родопите, като бяха най-бързи на трасето и отговориха правилно на 5 въпроса. Така те взеха най-много пари в сметката си и продължават да са лидери в генералното класиране.

„Аз разбрах, че моя мъж е най-силен“, очарованa е Михаела. „На теб 8 години ти трябваха, за да го разбереш“, отвърна й Венци.

Източник: bgdnes.bg