Станката стана оръжие за масово поразяване на ГЕРБ-ери! „Позитано“ 20 праща пернишкия депутат да неутрализира най-лютите слуги на Бойко Борисов

Пернишкият депутат и любимец на младите Станислав Владимиров – Станката израстна много последните години и вече може да се нарече първа линия на „Позитано“ 20, видяха перничани.

Този уикенд в предаването „Хайд Парк“ по телевизия Би Ай Ти пернишкия депутат неутрализира поразяващата уста на ГЕРБ Тома Биков.

„Изпратихме го като наш представител с цел да неутрализира противника от ГЕРБ. Тома Биков обича да прави популистки заглавия от участията си и да отклонява общественото внимание от важните теми, доволни сме от участието на Станката, защото Биков не успя да постигне целта си – няма нито едно заглавие от участието му там и опорните точки, които му бяха начертали от ГЕРБ. Обратното – Станката не изпусна важната тема за корупцията в страната и ветото на президента от ефир“, заявиха за ZaPernik.com от пресцентъра на БСП.

Депутатите Станислав Владимиров от БСП и Тома Биков от ГЕРБ се хванаха за гушите в горещ спор за ветото, вота и имиджа на България.

Пернишкият депутат Владимиров захапа и надговори поразяващата уста наГЕРБ Тома Биков :

“Нямате желание да се борите с корупцията,очаквах дебат, не може ние да сме на челно място по корупцията и да не поставим за разглеждане този въпрос”.

„Парламентарната сесия започна с ветото на президента и очаквано нямаше дебат и изказвания от страна на управляващите. Надявахме се такъв да има, защото остана усещането, че те не искат да се борят с корупцията”.

Станката добави, че това нежелание е видно и от публикациите в авторитетни западни медии. Владимиров каза още, че от гласуването на ветото на президента се е видяло, че две партии извън управляващата коалиция подкрепят кабинета.

„Няма как при такива високи нива на корупция в държавата да имаме силна икономика и високи доходи. Дори инвеститорите в последните години намаляват”, добави народният представител. Той заяви, че начина на правене на закони и политика в България в последните години е сбъркан.