Майката на детето-аутист, жертва на сексуално блудство с покъртителна изповед-равносметка за 2017г. – за фалшивите роднини, приятелите и предателствата на един баща

Радосвета Николова, майката на малката Ана-Мария, станала жертва на блудство в помощно училище, написа покъртителна равносметка за 2017 година. След като се раздели с бащата на децата си – директорът на Бюрото по труда в Перник Росен Симеонов, майката Радосвета изпадна в много тежки моменти, в които е открила фалшивите и истинските приятели. 

Ето равносметката й, публикувана на публичния й профил в социалната мрежа „Фейсбук“.

Равносметка за изтичащата година…
Оказа се, че според източник, който не желая да споменавам аз съм си зарязала децата, и от много време ги гледат „източника“, моите родители и сестра ми. Дааа, останах шокирана, защото изведнъж научих неща за себе си, които направо ме стъписаха.
Е, толкова много „добронамерени“ хора изведнъж се появиха, че даже издигнаха „лъжливото овчарче“ в символ на добрия изстрадал баща… Да, много похвално за родител, който няма хал-хабер от полагане на грижи за децата, които е създал. Много лоши неща преодоляхме и преодоляваме с децата ми.
За незнаещите, аз отглеждам децата си, и разчитам на моите родители. Те са хората, които стискат зъби и са неотлъчно до децата ми. Те са моята опора, моите родители и сестра ми. Много грешки допусках в миналото. Много болка и предателства трябваше да загърбя, за да оцелея. Направих го!
Все още се боря с вътрешните ми болки…защото няма как да прескочиш сълзите на малката си дъщеря, която изведнъж разбира, че баща и я лъже.. Още не съм успяла да превъзмогна лицемерието от същия индивид, който се отказа изобщо от децата си…защото е прекалено ангажиран да поема дори отговорност за това, че ги е създал. Иначе в социалните медии се писти с родителско отношение и Даже знания за аутизъм. Нищо, че няма никаква идея дъщеря му през какво минава и какво прави.
Огорчение е това, което трябва да преодолея, не само аз, но и децата ми. Ще се справим и с това. Важното е, че през тази година окончателно разбрахме, че сме имали „фиктивни“ роднини. Отсяхме ги. Имаме истинско семейство, истински лели, братовчеди, племенници и близки, които са до нас, в добро и лошо. Хубаво е, че във времето останаха истински хора и приятели до мен, до нас. Това е моето семейство, реално. Имам страхотна работа, която обичам. Имам човек, който ме обича и приема децата ми, като свои. Имам истинско богатство и зад гърба ми останаха хората, изтъкани от комплекси, парадиращи с изкуствени длъжности и фалшиви дипломи.. Забавно е да гледам демонстрации на престиж, изграден върху лишения от децата ми, откраднато от тях. Спестено и постигнато от популистко представяне пред масата в социалната мрежа. Урока ми за тази година беше да се науча на търпение…още не съм го научила, но ще го постигна в новата 2018-та.
Важното е, че винаги съм била и съм с децата си, който каквото иска да говори. Силна съм, и се изправям… Трудно е, но успявам, защото има страхотни неща, които ни престоят! Преодоляваме миналото и гледаме напред. Там оставихме всичко, което ни дърпаше назад, оставихме онези, които не заслужаваха да сме в техния живот.
Ще се справя и с моите терзания, ще бъда търпелива, обещавам. Всеки ще получи заслуженото и аз вярвам в това. Вярвам, че престиж, изграден върху лъжи, предателства и сплетни се разпада. Вярвам, че има възмездие и Вярвам, че във Вселената има отплата за всичко!
Затова и пожелавам на Вас, мои виртуални и реални приятели да бъдете здрави и да сбъдвате мечтите си.
Късметът е нещо временно, затова Ви желая успех и истински хора до Вас. Такива, които Ви обичат с цялата си душа, не само пред фб. Пожелавам Ви истинско щастие, от това което постигате, защото се нагледахме на виртуално такова, което е само в мрежата…Пожелавам Ви Щастлива 2018-та година!

Коментари

коментара