„Кралят на бизнеса“ в Перник Георги Милев и вестникарят – татко на Мис Антония – Иван Петров наградиха за „Личност на годината“ в Перник софиянката-зам.кметица Севдалина Ковачева

Заместник-кметът на Община Перник – софиянката Севделина Ковачева  беше удостоена с голямото  признание „Личност на годината“ в Перник в категория „Политика“.  Призът й беше връчен на традиционните награди на пернишкия вестник „Съперник“ от кмета Вяра Церовска, която спечели отличието  преди две години.

Щастлива съм да връча наградата на г-жа Ковачева, защото знам, че живее денонощно със „Сурва“ с Великден и с проблемите и на училищното образование,  и това което зависи от Общината„, сподели кметът и пожела на всички да са здрави , да имат силата да изпълнят тези мечти, които искат да им се сбъднат.

Наградената Ковачева от своя страна пък изказа специална благодарност на вестник „Съперник“ и КРИБ (Организация на работодателите) затова, че дават такава висока оценка за работата, която са свършили през тази година.

Казвам свършили, защото не я приемам като лична награда, а като награда за целия екип. Никой от нас не може да  постигне нещо без взаимна подкрепа. Пожелавам на всички много здраве светлина и уютни празници с любимите хора“, сподели Ковачева.

Събитието се организира за седма поредна година от издателите и журналистите от първия в региона частен ежедневник – вестник „Съперник”, собственост на бащата на Мис Антония Петрова – Иван Петров. За втора година награждаването беше съвместно с организацията КРИБ-Перник. Всички гости бяха поздравени от издателя на „Съперник“ Иван Петров и председателя на КРИБ Георги Милев – известен като „Краля на бизнеса“ в Перник.

На празничното тържество присъстваха целият кметски екип, областният управител  Ирена Соколова, председателят на Общинския съвет Иво Савов, бизнесмени, представители на институции, спортисти и творци.

За бизнесмен на годината беше определен Георги Спасов от фирма „Венто – К“. В раздел „Култура“ наградата отиде при историка Симеон Мильов. Спортният директор на ВК „Миньор“ Асен Асенов  взе приза за личност на Перник в областта на спорта .Награди получиха още Емил Марков – директор на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ и Румен Борисов от брокерска агенция за недвижими имоти „Сиемон Д“.

За доброто настроение на всички се погрижиха танцьорите и певците от формация „Асти Денс“.

Коментари

коментара