НОВО! Убитият пред „Малибу“ 25-годишен Роби пиел кафето си не с кой да е …

Показно убитият пред „Малибу“ в Перник Робърт Величков пиел кафето си не с кой да е, а със самия Сашо Печения, преди да бъде убит.

Това твръди сайта „Мироглед“. Сашо Печения е известен в града като наркоразпространител с банда дилъри, сред които и убитият младеж Робърт. Спряган е и за наследник на бизнеса на Райко Кръвта и баща му  – Бай Весо.

Снимка: Нова ТВ

В злощастната сутрин, около 03:00ч. Робърт и Печения пиели кафе пред нон-стопа до „Малибуто“. Според източници на ZaPernik.com и свидетели на екшъна, килърите, които открили огън били двама. След като разстреляли Робърт, неговият авер тръгнал да бяга , но паднал. Бил застигнат от килърите, които го били и псували.

Сашо Печения е давал показания в полицията цял ден вчера, но твърдял, че не е разпознал убийците. 

Но явно не случайно са го оставили жив.

Според запознати с подземнвия свят на Перник, убийството на Робърт е било наказание за неразчистени сметки и най-вероятно било предупреждение към длъжници.

Робърт Величков бил и приближен с Пуйката, чиято банда разбива и обира банкомати в цялата страна. Не се изключва и вариант убийството да е свързано по някакъв начин с акцията на полицията по залавяне на банковите обирджии на Пуйката, трима от които се укриха и вече седмица са в неизвестност, а един е в ареста.

Каквато и да е причината в момента се води разследване и няма официална информация от разследващите органи. Все още не са ясни и резултатите от аутопсията на убития Робърт.

Кой е Робърт?

Младежът е възпитаник на Оу „Иван Рилски“, а след това на Гимназията по икономика. Майка му е чистачка в същата гимназия, а баща му – строител. Младежът живеел заедно с родителите си в кв. „Драгановец“. Още от ученик имал недобро поведение и се замесил с разпространение на наркотици. Дори домът му е бил претърсван за дрога при акция на полицията. По това време Робърт бил още в затвора, но приятелката на Роби, която живеела у тях била замесена също в търговията за дрога и именно затова домът им бил претърсван за марихуана.

Припомняме, че Робърт е бил криминално проявен с две ефективни присъди за притежание и разпространение на наркотици. Твърди се, че наскоро излязал от затвора.

Коментари

коментара