Първа снимка на застреляния пред „Малибу“ 25-годишен наркодилър Роберт Величков


Както zaPernik.com първи съобщи застреляният наркодилър в Перник е Роберт Величков. Завършил е престижното училище „Св. Иван Рилски“ в града, а в последствие се прехвърля в Професионалната гимназия по облекло и туризъм.

Живее в пернишкия квартал „Драгановец“.

Само на 25 години момчето се набърква в дебелите схеми на пернишките наркосреди. Два пъти е лежал в затвора за притежание и разпространение на наркотици.

Роберт е спряган за близък до пернишкия бандит Валентин Пуйката

Роберт е застрелян тази сутрин, около 3:00 часа, между кафе “Малибу” и нон-стопа в центъра на Перник, само на няколко метра от полицейския участък. Районът е веднага отцепен, проведени са следствени действия, а трупът е закаран в съдебна медицина. Екзекуторите все още са в неизвестност.

Свидетели на показния разстрел разказват, че убийците на Робърт са били двама. След като гръмнали жертвата, неговият приятел побягнал в пряката между “Батко Али” и “Малибуто” и паднал на земята. Там бил бит от един от двамата въоръжени и се чувало как го псува, но по всяка вероятност е останал жив и здрав, разказват пред сайта ни. Според свидетели, след изстрелите се чули викове: “Роби, стани, събуди се”.

Снимка: Нова ТВ

Коментари

коментара