Кой е най-търсеният в национални медии пернишки депутат?

Депутатът от Перник Станислав Владимиров – Станката е най-търсеният народен представител от региона ни в националните медии, сочи справка на ZaPernik.com.

Почти няма седмица, в която депутатът на младите в Перник да не е викан в ефира на национална телевизия или да не се отразява в националната преса. А знаем, че медиите търсят рейтингови политици.

Дали в сутрешни блокове, дали в обществено-политически предавания, дали в новините, националните медии знаят – става ли въпрос за Перник – това е Станката.

На какво се дължи това?

Може би на десетките му разкрития за неправди в нашия град. Последните два месеца два големи скандала гръмнаха именно от народния представител:

  • частната детска градина на ГЕРБ в Перник „Бедни и богати“
  • Отровения от ВЕЦ-а на Лъчо Мозъка язовир „Пчелина“ и река „Струма“

В последното си участие в сутрешен блок на Канал 1, Станислав Владимиров –  Станката не пощади и централната власт:

  • В България има 19 органа, които трябва да се занимават с борбата с корупция,а ние сме най-корумпираната държава в ЕС
  • Няма как, когато пазарните взаимоотношения са изкривени в една държава, когато корупцията е на такива високи нива, ние да очакваме да живеем по-добре

По брой участия в националната преса Станката изпреварва дори емблематичната фигура на ГЕРБ Красимир Велчев, който този мандат е депутат от Пернишки окръг. Останалите двама наши депутати почти ги няма на медийната карта – това са новия народен представител от БСП – Любомир Бонев и анонимката на ГЕРБ – Александър Александров.