Последни новини! Тежкоболният Мариан от Перник пътува в линейка за Германия, в момента е в Хърватска, вижте какво се случва с живота му, благодарение на перничани

Тежкоболният бивш управител на магазин „Билла” в Перник Мариан Иванов се транспортира в линейка от Перник към Германия, научи zaPernik.com. В момента Мариан е в Харватска. В будно състояние е в линейката, зареден с надежда.

Благодарение на това, че перничани показаха отново, че са добри и сърцати хора бе събрана за една седмица половината от нужната му сума за операция – 160 000 лева, а именно 80 000 лв.

С това роднините на Мариан са успели да убедят немската болница – единствена съгласила се да направи операция за тумора в главата му да започне лечение, с останалия ангажимент другата половина от сумата да се събере, за да може Мариан да завърши лечението си.

Така, че перничани на 50% сме, а нашия съгражданин пътува с линейка към Германия в момента. Решението да не се ползва самолет е дошло заради инцидент минал път, в който Мариан заради налягането е получил кръвоизлив. Затова сега се пътува с линейка извън граница. Молим перничани да помогнат още веднъж или да помолят други познати, за да се събере цялата сума за лечението му.

Преди седмица 160 000 лева изглеждаха непосилно висока сума, но ето, че половината бе събрана за една седмица. Затова продължаваме да публикуваме банковата му сметка:

Банкова сметка: BG16TTBB94001522982160

Банка: Societe Generale Експресбанк

Титуляр: Мариан Тончев Иванов