Затвориха границата с Турция, водачът на патриотите в Перник Георги Манев отново в центъра на събитията

От днес до края на изборите на 26 – март най-горещата точка на България ще бъде отново пограничният район на границата ни с Турция.

В 11,00ч., трите КПП  „Капитан Андреево“,“ Малко Търново“ и „Лесово“ бяха затворени от хора привърженици на коалиция „Обединени патриоти“ в която влизат партиите „Атака“, НФСБ, ВМРО, ПП „СЕК“ и „Защита“. И този път затварянето на границата е по повод пристигащите автобуси от съседна Турция и така наречения „изборен туризъм“.

Сред основните организатори на блокадата е и водачът на пернишката листа на патриотите Георги Манев.

„Продължаваме тротеста срещу навлизането на автобуси от съседна Турция и той ще продължи до деня на изборите. Не можем да допуснем хора, които не живеят в страната ни  да решават съдбата на нашите деца“, заяви Манев по телефона от границата.

Трябва да стане ясно, че „Обединените патриоти“ не купуват гласове както в Перник, така и в цялата страна. Нашата политика е насочена към народа ни и неговите нужди, сподели Манев и допълни, че патриотите правят дарения на обществени, държавни и социални институции, които имат нужда от помощ.

Лидерът на патриотите в Перник обясни, че през пунктовете ще бъдат пропускани автомобили.

„Нямаме намерение да създаване дискомфорт на хората, които преминават с кали. Нека да стане ясно, че блокадата ни е насочена само към пропускането на автобуси“, каза още Георги Манев.

Be the first to comment

Leave a Reply