Краси Велчев се показа голям пич! Вчера кара самолет над Перник, днес показа, че е номер 1 в тениса! Този човек взе да кефи яко младите в Перник!

Красимир Велчев: Феърплеят в политиката е също толкова важен, колкото и в спорта

С турнир по табла започна неделният ден  в кметство „Изток“. С традиционна българска питка и с пожелания за  успех  в предстоящите избори бяха посрещнати кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ-Перник. Състезанието  откри лично водачът на листата Красимир Велчев. Той призова участниците към спортсменска игра и им пожела най- добрите и най-достойните да победят.

Водачът на листата на ПП ГЕРБ показа завидни умения в спорта. В тенис турнир с приятели, Красимир Велчев и неговият съотборник -кметът на кв. „Изток“ Емил Костадинов, победиха безапелационно с 6-2 гейма отбора на зам.-кмета на Община Перник и кандидат за народен представител Денислав Захариев и общинския съветник Атанас Захариев.

 

Красимир Велчев отправи призив към българските младежи да отделят повече време за спорт, защото спортът възпитава, изгражда навици, учи на дисциплина, прави тялото и разума здрави, борбени, упорити и стремящи се към върховете.

„За мен е изключително важно, така както в спорта има феърплей, такъв да има и в политиката“, сподели водачът на ГЕРБ.

Невиждано! Кандидат-депутат долетя в Перник със самолет!

Be the first to comment

Leave a Reply