Сигнал до ZaPernik.com: Пенсионери останаха без пенсии, не могат да си купят хляб и лекарства! Кой прецени, че с тия смешни пари може да се изкара повече от месец?

Скандално! Проблем с компютъра остави пенсионерите от село Егълница без пенсии. Хората мизерстват цяла седмица, пише до ZaPernik.com запознат. 

Пенсиите в село Егълница на възрастните хора не са изплатени цяла седмица, поради проблем в компютъра. Някой задава ли си въпроса , дали тези хора, забравени от Бога, а за институциите да не говорим, с какво ще си купят, най-важното – лекарствата, а после хляба. Кой прецени, че с тия смешни пари може да се изкара повече от месец?Служителката, не разполага ли с вариант , да се раздадат на картони, а връща парите? За съжаление хората не са наясно с тези неща! Кой позволява с лека ръка да се вьрши това? Някои задава ли си въпроса, че дори и тези 150-200лв, са жизненоважни? А защо кметския наместник, който получава заплата, колкото три пенсии, не взе отношение?“, пише читател до ZaPernik.com

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply