ГЕРБ помпа с нови членове, над 30 перничани новоприети в редиците на партията

Вяра Церовска: Ако страната ни  не е пострадала толкова от бежанците, то е защото имаме политика, която се води с мисъл за България

Общинското ръководство на ПП ГЕРБ-Перник прие нови членове

Общинското ръководство на ПП ГЕРБ-Перник прие над 30 нови членове в редиците си. Своите приветствия към новопостъпилите отправиха областният координатор на ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска  и народният представител и общински ръководител на местната структура на партията Ирена Соколова.

ГЕРБ

„Политическа партия ГЕРБ е единствената партия, която успя да направи строеж на България, която влага огромни усилия, за да осигури просперитета на всеки български граждани. Всички сме убедени в това и именно затова днес се събрали тук“, сподели д-р Церовска. Тя подчерта, че ръководството на политическа партия ГЕРБ работи изключително професионално и отговорно, за да бъдат създадени условия за развитие на страната ни.

ГЕРБ

„Ако България не е пострадала толкова жестоко от бежанските потоци в Европа, то е не защото имаме сила, а защото имаме политика, която се води с мисъл за България. Няма друга партия, която да направи за страната ни толкова, колкото политическа партия ГЕРБ в програмата си.  Именно сега и в годините на управление на партия ГЕРБ страната ни постигна тези резултати, които всички ние очаквахме в годините на прехода. Ние успяхме да достигнем до всеки един човек, защото водим балансирана, последователна и устойчива политика във всяка една от сферите на обществения живот. Затова всеки един от нас, присъединявайки се към тази голяма идея, трябва да даде своя принос към това България да намери верния път“, подчерта д-р Церовска.

3

Ирена Соколова представи пред новите членове  основните цели и приоритети пред общинското ръководство на структурата.

„Наистина е удоволствие да се срещнем с всички вас, които през изминалата година сте завили своето желание да работим заедно в името на една обща кауза, която се нарича ГЕРБ. Кауза, която за всеки един от нас дава отправна точка за това какъв искаме да бъде нашият принос в обществото. Нашата голяма цел е всички членове да се включват активно в дейностите на партията и да изпитат чувство за единство и за общност. За нас е от изключителна важност местните общности да бъдат силни, за да бъде силна и националната ни общност“, каза Ирена Соколова.  Тя изрази своята благодарност към членовете и симпатизантите на партията в Перник за усърдната работа и подкрепата, която получава ръководството на партията.

„Да бъдеш член на политическа партия ГЕРБ не е привилегия, а осъзнат и пожелан избор. За нас е наистина е признание, но и отговорност да има такъв нестихващ поток от молби за членство в партията. Офисът на ГЕРБ, както и структурата, са отворени за всички наши симпатизанти и членове. В наше лице Вие ще намерите приятел“, допълни народният представител.

Be the first to comment

Leave a Reply