Елена Боянова се сблъска с тежка диагноза

Елена Боянова
Елена Боянова

Една от най-известните участнички в риалити шоуто „Игри на волята“, Елена Боянова, преживява истински подвиг след сериозен инцидент на ски писта, който я остави прикована на легло за повече от четири месеца. След дълга и трудна рехабилитация, Елена, която е известна със своето прекрасно физическо състояние и титлата „Мис Бикини Фитнес“, се завръща в залата и отново е във върховна форма.

След падане на ски, Елена се сблъска с тежка диагноза – счупени кости на подбедрицата, скъсан квадрицепс, скъсан менискус и предна кръстна връзка, придружена от загуба на чувствителност. Нейната борба със ситуацията е невероятно вдъхновяваща.

Това е най-тежката травма, преживяна от мен. Ако някой ми беше казал, че ще се справя с нея, нямаше да повярвам. Но всяка ситуация изисква лишения и решителност, и аз се опитах да се справя с това на 101%“, споделя Елена, която избират да вижда положителните страни на своето изживяване.

След повече от четири месеца на легло, Елена възвръща във фитнес залата, но първите стъпки са предизвикателство. Тя споделя, че дори мозъкът й се нуждае от време, за да се приспомни движенията.

Всяка малка победа ме прави щастлива. Няма по-голямо щастие от това да постигнеш нещо, което преди малко време изглеждаше невъзможно„, казва Елена.

Сега, след успешното възстановяване, Елена си поставя нова цел – да стане майка. Тя мечтае да даде цялата си любов и топлина на свое бъдещо дете и да бъде пример за него, както били родителите й за нея.